Zlatan Ibrahimovic: „Meg tudom hódítani az USA-t, ahogy én vagyok Európával”

A Manchester United előadása a Guldbollen-Golden Ball-ot kapta Stockholmban tartott ünnepségen, amely 2007-ben kezdődött, és a 36 éves lány bronzszerűen hamarosan a Friends Arena stadionon kívül áll. főváros, ahol Ibrahimovic ragyogó felsőrúgást ért el egy négy gólos futamban Angliával szemben, novemberben. minden új ország, ahol lábam van.Tehát talán meg kellene tennem, amit Napóleon nem tett, és átlépte az Atlanti-óceánt, és meghódította az államokat is. ”

Ibrahimovic szerint a Manchester United csapata, akivel csatlakozott, nem olyan erős, mint a PSG, aki elhagyta, de a döntés a Premier League-be való átállás „könnyű” volt, amikor José Mourinho hívott. „A nyárra aláírt csapat nem olyan erős, mint Betclic élő fogadás amit elhagytam, de amikor Mourinho felhívta a döntést, könnyű volt. Amikor felhívja, nincs problémaem, hogy el kellett döntenünk, amikor Man U játékosként mutattam be. A többi, a pénzügyi ügylet nem volt nehéz rész, ”mondta. „A kihívásról volt szó, és soha nem fogok mondani a kihívásnak. Ezt akartam; a világ egyik legnagyobb klubjába érve, aki bajokkal küzd, és nem nyert sok későn, és próbálja ki a Premier League-et.Ez a kihívás. ”

A Mourinho csapata által elszenvedett Betclic bónuszok küzdelmekről is beszélt. – Jól kezdtünk, néhány győzelem egy sorban. Aztán elkezdtük elveszíteni, és több céllal elveszítettük a játékot. Volt egy hete, amikor elvesztettünk három játékot, ami 15 év alatt soha nem történt meg velem. Volt néhány játék, ahol nem értem eredményt, és túl sok esélyt hagytam, de ezek történnek. Amíg ott vagyok, és megteremtem az esélyeket, és megkapom a labdát, a célok jönnek. hiszünk abban, amit csinálunk. Ismerem ennek a csapatnak a kapacitását, de még mindig Betclic fogadási bónuszok az interneten hosszú út áll előttünk. Egy kis szerencsével meg kell tudnunk csinálni.

You may also like...