unibet-startpage

Unibet fogadási útmutatók

unibet fogadási útmutatókA Lance Franklin és a Sydney lenyűgöző második felében a hattyúk egy gyönyörű 70 pontos győzelemre tettek szert St Kilda fölött. Buddy megragadta a játékot a nyak körvonala Unibet után egy erősen vitatott az első félidőben 15 birtok és három gól egy inspirált harmadik futam alatt, amely segített létrehozni a 23.8 (146) – 11.10 (76) győzelem előtt 33.059 rajongók az Etihad Stadium.Western Bulldogs Pip Collingwood három pont AFL köröm -biter Olvass tovább

A szentek öt pontot vezetett az első változásnál, és a Swans öt ponttal megelőzve a fő szünetben egy lüktető nyitó felét követően, ahol a vezető kilencszer változtatta a kezét.

De St Kilda nagyrészt nem volt képes unibet fogadási útmutatók megállítani a Sydney-t, miután a látogatók megerősítették követelésüket a két-két befejezéssel, a magas intenzitású labdarúgó állkapcsával.

a szentek számára 41 ponttal a három negyedidőben esett vissza, a karcsú döntőikkel remélik, Franklin végzett az egyenlő karrier-magas 28 elidegenítéssel, és a Coleman-medal vadászatában tartotta magát, hat gólja miatt csak három nagy szerepet töltött be a West Coast Josh Kennedy vezetője mögött.

Franklin szerepelt, de a hattyúk nyertesek voltak a földön. Dan Hannebery, Josh Kennedy és Luke Parker a Callum Mills és az Aliir Aliir védekező felett . A unibet fogadási útmutatók szentek bátran voltak az első félidőben, miután elvesztették Jarryn Geary-t egy hátsó törzsbe a bemelegítésben, majd meg kellett küzdeniük Sam Fisher (állkapocs) és Tom Hickey (agyrázkódás).

David Armitage, Seb Ross és Leigh Montagna keményen dolgozott St Kilda számára az alakuló Pride Game-ben, hogy megünnepeljék a sokszínűséget és foglalkozzanak a sport homofóbiaival.Facebook Twitter Pinterest Charlie Dixon (Port Adelaide) próbálja unibet fogadási útmutatók megmutatni a labdát. Bájos.Fotó: Daniel Kalisz / Getty Images

Eközben a Port Adelaide csillag Chad Wingard AFL szezonja vége lehet, miután megsebesült a hurokharcban a Power 40 pontos veszteségével Melbourne felé. Wingard limpelt a földről a második negyedév elején szombat este, és egyenesen a helyiségekbe ment. Nem játszott többet a játékban, amikor a Demonok az Adelaide Oval-nál 13,16 (94) – 8,6 (54) győzelmet töltöttek. A sors nem volt igazán a versenyben, a második helyezést mind a nyomáshoz, mind a képességekhez a játék során. A hazai csapat az első gólt a Wingardon keresztül indította, de Melbourne a következő nyolcat indította el, hogy a félidőben 37 pontot szerezzen. A péntek harmadik unibet fogadási útmutatók futamán fenyegette a visszatérést, három gólt Nathan Krakouer, Aaron Young és Jared Polec révén. Pecsenye 24-ből 11-et kapott az időszak során, mivel a hazai oldal a háromszoros időtartamra 22 pontra csökkentette a margót. De az újjáéledés rövid életű volt, Melbourne pedig lezárta nyerni a célokat Jack Watts és Jeff Gar lett.Ez volt egy előadás, amely megmutatta, milyen erővel bírhatnak a fiatal demók az elkövetkező évek során. A Jayden Hunt és a Garlett vezetői újra és újra elindultak Melbourne-be, miközben a hatalmas labdarúgók, Christian Petracca, Dom Tyson és Clayton Oliver túl erősek voltak középen. Ezzel ellentétben a Power úgy tűnt, hogy komolyan nincsenek bizalommal, és majdnem annyira gyakran fordítják a labdát, mint a 33.426-os tömeg megdöbbenésére. A mathew Lobbe visszatért a sérülésektől, hogy segítsen Jackson Trengove-nek de nem tudták megtenni, hogy unibet fogadási útmutatók megakadályozzák Max Gawn-ot, aki 46 All-ausztrál űrlapot folytatott. A démonok Jack Viney-t Jack Eine-vel ismét csendben tartották, míg Jesse Hogan a 0,2-es névvel fejezték be. A kikötő sérülései a játék előtt megszakadtak, amikor Matt White visszatérése egy szakadt mellkasi izomból kisiklott, mikor az SANFL-ben levágta az arccsontját.Facebook Twitter Pinterest A West Coast Nic Naitanui ünnepli a nyerő célt.Fotó: Brett Hemmings / AFL Media / Getty Images

Nic Naitanui egy utolsó másodpercet rúgott fel, hogy növelje a West Coast legjobb négy kilátásait, és elnyomja a GWS-et, az Eagles pedig egy utolsó, pont győzelem az óriások fölött.

Az Eagles a Giants-szal emelkedett a pontokon, miközben az izgalmas 14.13 (97) – 14.12 (96) A GWS 24 ponttal büszkélkedhet a második negyedévben, és 23-ra emelkedett az utolsó változásnál. Az Eagles azonban az utolsó negyedévben hat gólt rúgott kettőre, a Naitanui pedig éppen a teljes idő előtt szirénázni.

Ez volt az Eagles első győzelme a nyolcadik ellenfél ellen ebben a szezonban és csak a Giants második hazai veszteségén.

Coleman Medal vezető Josh Kennedy Eagles, aki a helyén volt a legjobb középpályás Luke Shuey-vel, aki 38 megérintette magát.

Giants ‘back-up ruckman Rory Lobb, aki állítólag kifejezte érdeklődését a WA , négy gólt rúgott, köztük azt is, hogy mi volt a meccs győztes, több mint egy percen át.

A Dylan Shiel középpályás 30 pontot jelentett a Giants számára.

de a West Coast rögtön eltalálta az első rést a harmadik körben, mielőtt a Giants rúgta az utolsó negyedik célt az adott negyedévben.

Az óriásvédő, Adam Kennedy, földet követve a Simon Tunbridge-től.Facebook Twitter Pinterest Robbie Tarrant nyomást gyakorolt ​​Paul Puopolo-ra a Hawthorn Hawks és az Észak-Melbourne Kangaroos közötti 21. AFL mérkőzésen.Fotó: Michael Dodge / Getty Images

Eközben Hawthorn kitört a blokkokból, hogy visszatérjen a nyertes listájára Észak-Melbourne felett, és egy keményen harcolt 39 pontos győzelmet aratott az MCG-ben.

A Hawks hét gólt rúgott és a meccs többi részét a vezetéshez kötötte, 14.12 (96) -8.9 (57) győztesre. A győzelem azt jelenti, hogy a Hawthorn a hétvégét egy játék világos a létra tetején, míg a North egy hetedik egyenesen veszteséget szenvedett az ellenfél ellen.

Míg a margó a sétapályára mutat, a Kangaroos korai 47 pontos hiány.

A lobbanáspont a harmadik félidő közepére érkezett, amikor Robbie Nahas-ot a cél felé tartották.

héten – a Hawks pedig egy percen belül vezette, amikor Luke Breust szétzúzási erőfeszítést hajtott végre. A Kenguru nem találna újabb célt, mivel a Hawks kifújta az ou t és három végső futamot.

Isaac Smith a középpályás játékban óriási volt, míg Jordan Lewis, Bradley Hill és Sam Mitchell mindannyian erős labdákat produkált a labda körül.

Robbie Tarrant egy erősség tornya Észak felé, Andrew Swallow is részt vesz a versenyen.

De a Kangaroosok lassan elindultak.

Két különböző versenyt játszottak a negyedidőszak mindkét oldalán .

A Hawthorn előtte Hawks footy-t gyártott, amely gyors, éles golyómozgást végzett a földön, rengeteg futással. Cyril Rioli vezette a kört, Észak-Melbourne-ben maradt a porban. Amikor Todd Goldstein 25 perc múlva megnyitotta a Kangaroos-fiókot, Breust 20 másodpercen belül felbukkant az újbóli indulással. / p>

Nem volt intenzitás Észak-Melbourne-ből, és a történelmi arányok összecsapása a kártyákra nézett.

Miután negyedéves átcsoportosítás után a Kangaroos oldalán de a leggyorsabban eljöttek 13 pontot, mielőtt Breust nagyja megnyerte a lendületet a Hawthorn számára.

Kulcs nélkül Ben Brown és Jarrad Waite, az Észak azért küzdött, hogy az eredménytáblára helyezze a dominanciáját.Facebook Twitter Pinterest Archie Smith és Jarrad Jansen a Brisbane lions és a Carlton Blues közötti 21. AFL meccs után ünnepelik a győzelmet a csapattársakkal.Fotó: Matt Roberts / AFL Media / Getty Images

Queenslandben Dayne Zorko és Tom Rockliff inspirálták Brisbane-t a szezon harmadik győzelmére, amely négy ponttal győzte meg a Carltont. p> Mindkét játékosnak volt egy labda a labdával, de a kárt okozta – különösen a Zorko egyik félelmetes első felében -, ami a Gabbanál 15,9 (99) és 13,17 (95) közötti eredményt hozott. < Néhány késő heroikus volt, hogy lehúzzák a lelkes Blues-et, akik egy ponton 41 ponttal leértékelődtek, de drámai késői visszatérést hajtottak végre, ami azzal fenyegetőzött, hogy további lelkesedést rak a lionokra, és Carlton három ponton belül bezárul.

A Skipper Rockliff végül egy nagyszerű 39 lebonyolítással, 12 mérkőzéssel és hat szabadon játszott, és a korábbi Blue Mitch Robinsonnal együtt (22 leosztás, 11 tackles) mindenütt Brisbane-re került, amikor a játékot meg kellett nyerni .

Zorko három gólt rúgott, és közvetlenül négy másikat állított fel – három hárítani Michael Close-t, aki karrierrel fejeződött be ő pedig négy, és 12 belső-50 méteres belépést biztosított.

A második futamra is 100. karriercélt rendezte, stílusosan megcsinálta, elrontotta saját elrontott jelét, a 45 m-es kirakatokból.

Mindez az édes megkönnyebbülésért jött létre a lionok számára – akik két egymást követő 232 pontot elvesztettek – és Justin Leppitsch edzőnek, egy szezon vége.

A Carltonnak, akit Patrick Cripps (11 clearance, eight tackles) és Levi Casboult (négy gól) jól szolgáltak, keserű módja volt a kilencedik A Blues rúgta ki a játék első két célját, de Brisbane a következő 11-ből kilencre válaszolt, hogy megfékezze az eljárást.