Sportingbet ingyen fogadások

Sportingbet bónuszMark Wood a sorban áll, hogy első nyáron hívja fel a nyarat egy angliai egynapos csapat részeként, amely szintén a felbukkant Northamptonshire-t, a Ben Duckett-t megpróbálták. Wood, a 26 éves gyors bowler, átélte a nemzetközi nyarat 2015-ben, a Test oldalán, amely visszaszerezte a hamut, de nem szerepelt, mivel részt vett a túra az Egyesült Arab Emírségek tavalyi Sportingbet online fogadási útmutatók rövidre vágott egy hosszútávú boka kérdés.

Két téli művelet jelentette a szezon első felét.De Wood a múlt hónap eleje óta bowling és az angliai menedzsment mérlegeli, hogy visszaviszi-e őt az öt páratlan egynapos sorozat Pakisztánba, amely augusztus 24-én kezdődik Southamptonban, az Sportingbet egyszeri Twenty20 az Old Traffordban szeptember 7-én.

A vezetőedző, Trevor Bayliss, szívesen beadja a sebzést, és beszámol Wood részvételéről a Lions három sorozatban Sri Lanka és Pakisztán csapata ellen – amikor nyolc wicket követett három 50-es játékban – pozitív volt.A Durham T20 Blast negyeddöntő győzelmét Gloucestershire fölött több mint 90 km / órás időszámítással töltötte be. Duckett szintén a Lions útvonalon Sportingbet online fogadási választotta ki az esélyt a 163 és a 220 – egy 367-es egynemű standján, a Kent Daniel Bell-Drummond ellen a Srí Lanka ellen – egy olyan sorozatban, amelyben négy angliai batsmen tett 150 pontot.A baloldali játékos kulcsfontosságú része a Northamptonshire-nek, amely a következő szombati T20-as Blast Finals Day-n fog játszani Edgbastonban, és a következő évben Észak-Dél-sorozatban szerezte meg helyét az Egyesült Arab Emírségekben, mint a PCA-listán szereplő Sportingbet nyolc legjobb játékos egyikének .

A korábbi csapattársa, David Willey megszerzett első Angliát hívás közben egy ún. divatos megyére, mielőtt Yorkshire-be költözött télen, de a 21 éves nem hiszi el akik kedden várják, hogy nevezzék a csapataikat, nagy klubos elfogultsággal rendelkeznek.

“Az emberek mindig azt mondják, hogy játszhatsz Angliában a Northants-ban?”, és azt mondom, hogy 100% igen “- mondta Duckett , akinek az arany nyara vereséggel kezdődött 282-vel a Sussex ellen a megyei bajnokságban. “Három évadban három döntőnapot Sportingbet fogadási útmutatók kaptunk, így válogathatsz, és a legnagyobb színpadon játszol.

” Olyan srácokat választanak ki, akik a megyéjükért csinálják őket, ahol a norma 200 egy Twenty20, vagy 400 vagy 350 egy 50-szeres mérkőzésen.Olyan srácok, mint Jason Roy és Alex Hales játszanak ezzel a szabadsággal, és így az emberek több mint 150 pontot szereznek a lions játékokban, mert ez az a standard, amelyet meg is talált.

“Ha megkaptam a hívást, határozottan legyen magabiztos és játszani, ahogy játszottam.Ha megkérdezték volna a nyár elején, nem biztos, hogy hinni fogtam volna, de mi történt a lionokkal, különösen Pakisztán ellen, ahol sok spinneret játszanak, úgy érzem, Sportingbet bónusz biztosan készen állok. ”

Annak ellenére, hogy Angliában az egynapos ütős rend viszonylag stabil, Duckett esélye attól függ, hogy vajon Joe Root – aki az elmúlt két évben a legtöbb formátumot képviselte a három formátumban – pihenhet a téli turné menetrendje előtt, vagy ha az Eoin Morgan, a Jos Buttler és a Ben Stokes elleni kár kétségei vannak.

Morgan, az egynapos és a Twenty20-as kapitány, nem játszott a Middlesex-nél, a múlt hónap végén, amikor Buttler július 8-a óta tönkremegy, törött hüvelykujjal.Anglia biztos abban, hogy mindketten időben térnek vissza, míg Stokes, a szakadt borjú izma után, kétségbeesetten játszik egy nyár hátsó végén, amelyet nagyrészt megsérült a sérülés. Duckett, ha James Vince, aki az első tesztkikötő nyoma idején küzdött, visszaküldi a Hampshire-i bajnoki krikettet, Sportingbet szemmel tartva, hogy megtartja őt a téli túrák Bangladesben és Indiában. Vince megyei csapattársának, Liam Dawsonnak van lehetősége arra, hogy a társas ping-bowling, Moeen Ali szünetet tartson.

You may also like...