Skotlannin naispuoliset johtajat vaativat lopettamaan seksistisen golfklubin säännöt

Skotlannin naispuoliset poliittiset johtajat ovat pyytäneet lopettamaan seksistisen golfklubin säännöt sen jälkeen kun ilmeni, että jonkin maan jäljellä oleville vain Unibet miehelle kuuluville klubeille on lupaus jatkaa naisten poissulkemista.

30 jäsentä Muirfieldissä Itä-Lothianissa kirjoitti kollegoilleen ennen postilaatikkoa siitä, lopettaako historiallinen sääntö, jonka tulos odotetaan torstaina.

asettaa klubin vaaraan menettää avoin tila.Muirfield on isännöinyt tapahtuman kuudestoista kertaa vuodesta 1892, ja viimeisimmän vuoden 2013 aikana, kun Unibet turnauksen järjestävä kuninkaallinen ja muukalainen kritisoitiin voimakkaasti siitä, että se oli paikka.

Skotlannin kuuluisimmat golfkentät ovat olleet kiistanalaisia ​​ja kirottuja vuosia. Skotlannin konservatiivien tiedottaja totesi uusimpana eränä: “Ruth [Davidson] tykkää golfia ja osallistuu sellaisiin tapahtumiin kuten Open, mutta hän ei tietenkään mene Muirfieldiin niin kauan kuin tämä sääntö on edelleen paikallaan. “Labour leader, Kezia Dugdale, Unibet live-vedonlyönti kertoi Guardianille:” Meillä on vielä paljon tekemistä murtaakseen lasikaton maassamme, ja tällaiset klubit ovat voimakas symboli siitä .Jos katson Openia ollenkaan, se tulee sohvalta. ”

Samaan aikaan kysyttiin avoimista paikoista äskettäin, Skotlannin ensimmäinen ministeri Nicola Sturgeon vaati:” En usko tähän päivään ja ikä on hyväksyttävää, että siellä on missä tahansa Skotlannissa, joka on rajat naisten ulottuville. ”

Scotsman-sanomalehden nähnyt” ei nais-aulassa “kirjoitti Muirfield-kurssin jäsenille Edinburgh Golfersin kunniakas yritys, joka väittää: “Muutoksen on tapahduttava hitaasti ja valinnan tulee olla evoluutioinen. Perinteinen vastustuskyky Energybet muutokseen on yksi ainutlaatuisen golf-paikan ja maineemme perustuksista. ”

Kirjeessä jatkettiin:” Hyväksytään, että meidän täytyy joutua vaihtamaan, mutta meidän ei pitäisi tehdä niin nyt ehdotetun perusteella.Meillä on ollut pitkä prosessi, mutta tuntuu siltä, ​​että on aikaa pysähtyä ja harkita lisävaihtoehtoja klubin kehittämiseksi ja toivottavasti säilyttää Open. ”

Royal Troon, joka isännöi tämän vuoden Avaa, on ainoa ainoa miespuolinen skotlantilainen klubi kolmannen suuren rottan päällä ja Energybet live vedonlyönti parhaillaan tarkistaa oman jäsenpolitiikkansa.Royal Troon jakaa tilojaan tällä hetkellä Troon Ladiesin kanssa ja järjestää Openin yhdessä naisten klubin kanssa.

Martti Cheyne kertoo tiistaina julkilausumasta: “Me hoitaa hyvin Royal Troon Golf Clubin mainetta ja on tärkeää, että klubi, aivan kuten laajempi peli, heijastaa nykyistä Energybet yhteiskuntaa, jossa me olemme olemassa. ”

Kysyttiin tulevasta Open-haastattelusta Huhtikuun lopussa Sturgeon vastasi: “Olen ensimmäinen nainen, jolla on ensimmäinen ministeri, ja Energybet sukupuolten välinen tasa-arvo on yksi niistä asioista, jotka todellakin todella koskevat minua. En usko, että tämä päivä ja aika on hyväksyttävää, että siellä on missä tahansa Skotlannissa, joka on rajat naisten ja toivon Royal Troon heijastaa sitä.Tiedän, että he tekevät oman tarkastelunsa hetkenä, ja olen tyytyväinen siihen ja odotan päätelmistään. ”

On spekulaatiota siitä, että Sturgeon osallistuu tämän vuoden Open at Royal Trooniin, koska jäsenarviointi on todennäköisesti päätökseen ajoissa. Hänen edeltäjänsä Alex Salmond kieltäytyi osallistumasta Muirfieldin vuoden 2013 Open -oppaaseen kuvaillessaan jäsenpolitiikkansa “kelvottomaksi”. Skotlannin vihreiden johtajat Patrick Harvie ja skotlantilainen liberaalidemokraatit Willie Rennie myös vakuuttivat Guardianille, että he eivät osallistu Muirfieldin tuleviin tapahtumiin, jos klubi äänestää säilyttääkseen yksinomaiset jäsenyyden säännöt.

.

You may also like...