Sinisa Mihajlović pod prijetnjom nakon poraza Milana u Bet365

Sinisa Mihajlović rekla je kako “neće odustati” nakon što je njegov posao postao sve opasniji nakon poraza domaćeg poraza u Bologni u srijedu navečer. Nakon što je pokojni Emanuele Giaccherini gol doveo do poraza od 1-0 inzistirali su Rossoneri u San Sirou: “Moramo nastaviti Bet365 raditi i mirno poboljšati stvari. Danas smo napravili previše pogrešaka i na kraju riskirate izgubiti, kao i mi. To je poraz koji boli jer stvaramo toliko i postižemo tako malo ciljeva. Milan je na pola puta još jedna razočaravajuća sezona za stranu koja je nekoć zapalila stazu kroz Europu.Osvojili su samo osam igara, izvučeni četiri i izgubili šest u Serie A i sedmo mjesto u tablici s Mihajlovićem, Milanskim četvrtim trenerom u manje od dvije godine nakon što su Filippo Inzaghi, Massimiliano Allegri i Clarence Seedorf, naizgled nesposobni zaustaviti truljenje. / p>

Nakon osvajanja Serie A u 2011., Milan je završio na drugom, trećem, osmom i Bet365 desetom mjestu, te je u opasnosti da se treći uzastopni sezonski ne kvalificira za Europu.

nama i ja razumijem to, imaju svako pravo da bude. Neću odustati. Izgubili smo, ali smo igrali igru ​​i imali pet jasnih mogućnosti jasno na cilj.Kad ne uzmete takve šanse, rizik plaćate za njega “, rekao je Mihajlovich.

Glavni izvršni direktor Milana Adriano Galliani uočen je telefonom s Bet365 predsjednikom Silvjem Berlusconija, ali Mihajlovich je rekao da još nije trebao bilo kakve povratne informacije iz parova. “Još nismo razgovarali. Milanov cilj ove sezone je zaraditi mjesto u Ligi prvaka i pokušati osvojiti Coppa Italia. ”

Milan u subotu navečer posjećuje Rome, a slijedeći četvrti konačni krug protiv Coppea protiv Carpia koji će biti Posljednja prilika Mihajlović je spasio svoj posao. Bivši manager Carlo Ancelottija, koji je nedavno otkazan od strane Real Madrida, odbacio je ponudu za povratak u Rossonere i više nije Bet365 opcija jer su se dogovorili koji će ovog ljeta preuzeti Bayern München.

You may also like...