unibet-startpage

Sätta på efter vinst Liberec: När du spelar hårt, med styrka rivaler

Det var stor dramatik. Liberec ledde Hradec 2: 0, var övervåningen, men till slut Mountfield firas hem. “De snabbt i slutet av den andra perioden raserades, fick Lauf. Dali tredje mål och sedan var tvungen att sluta på något sätt doplácali.


Vi har en enorm glädje “jublade Rastislav Dej, som var ansvarig för den vinnande hit. Denna kamp imponerade med dess kvalitet.

Inte ofta inte råkar Liberec förlorade dvougólové ledarskap. Vad gör du en sådan omsvängning sparkas?
“inte utveckla det för oss, hade vi en hel del undantag, Liberec oss flydde på två mål. Uppmuntrade oss, som vi skulle kunna gå tillbaka och jämföra 2: 2: a I den tredje perioden fick vi uppmuntran uppfyller krafter och lyckades vända matchen.Liberec har ett mycket starkt team, vi måste väga resultatet ”

med poängen 0: 2. Fick Liberec efter en onödig foul Picard fem minuters power play. Han ville inte använda den. Där bröt han spelet?
“Det var förmodligen den svåraste för oss nu. Men vi överlevde och odpíchli från den. Det var förmodligen den viktigaste ögonblick av matchen. ”

Och förmodligen även aktiva bidrag till den tredje perioden…
” Visst fick vi in ​​Lauf, tros det kommer att bryta på vår sida. ”

var orkanen i den tredje perioden på grund av det faktum att du har utstått fem?
” Visst, det var först allvarligt uteslutna kraft och styrka saknades där, vi slogs två gånger i tre mot fem, när det brukade Liberec. Men då situationen genom att försvaga långa ubráněným bröt.VIIIB oss styrka att benen, de provocerade. Vi spelade med pucken, de var aktiva. ”

Har du spelat mycket starkt. Detta var ett sätt att spela det du har lärt dig om julen i Spengler Cup i Schweiz?
“Jag tror inte att det var från Davos, det finns så fel i kroppen, åtminstone för mig. Liberec är den kända, kan vara hård. Det var viktigt att spela bra, så detta eftersom rivaler ta makten, är det mycket obehagligt, måste vi fortsätta denna aktiva spel. Vi slipat runt en hel del mål, de var eftertryckligt där. ”

Matchen var en hög nivå, spelade i en stor bakgrund. Informera spelaren omedelbart efter matchen att den här gången var det inget?
“Matcha med alla tillbehör, jag håller med. Vi förlorade, publiken skyndade oss, vi ska vända, spelade en fartfylld…Det var en mycket bra extra ligamatch. Huvudsaken är att vi gjorde i januari flest poäng, då skulle vi ha jagade hårt. ”