unibet-startpage

Nogometni savez Australija odustaje od zabrane navijača A-lige

Čini se da je nogometni savez Australija napravio mir s ljutitim navijačima u A-ligi, složivši se dopustiti navijačima zabranjenima na stadionima da pregledaju dokaze koji se koriste protiv njih u velikoj promjeni njihove nepopularne zabrane.

grijani četverosatni sastanak s predstavnicima svih deset aktivnih navijačica u srijedu navečer u Sydneyu, izvršni direktor FFA-e David Gallop najavio je brojne temeljne izmjene svoje dugogodišnje politike. Umjesto “zabrane” obavijest, Bet365 obožavatelji će dobiti “namjeru zabrane” obavijesti i dopustiti da vide dokaze protiv njih.To uključuje retrospektivno 198 osobe koje su već zabranjene, ako postoje dokazi protiv njih.Timelime: kako se raspad između navijača i nogometnog saveza Australija širi Više

Ako se zabrana održava, imat će priliku da biste vidjeli nezavisnu ploču kasnije.

“Očito je da se moraju dogoditi neke fine podešavanja, ali sa zadovoljstvom mogu reći da su večeras prisutni i podržani predstavnici svih 10 klupskih navijačkih skupina tih promjena “, rekao je Gallop. Gallop je rekao da su neki finiji detalji koji su još uvijek potrebni za rad bili dokazi dani FFA-i na temelju anonimnosti. Promjene čine dio pregleda FFA-ina žalbena politika obećala je prošlog tjedna novog predsjednika Stevena Lowyja i dovršila ga na sljedećem sastanku odbora u veljači.

Organizacijski remont značajan je odstupanje od čvrstog stajališta o povjerljivosti dokaza koje je upravljačko tijelo održavalo do srijede.

Prozirna aplikacija eals proces u kojemu je na snazi ​​dokazivanje FFA-e bio presudan zahtjev bijesnih navijača koji su napustili igre i prošlog vikenda pojačali svoje Bet365 prosvjede do bojkota pune utakmice.

Gnjev je potekao iz News Corp-a Australija je objavila poplavljeni popis 198 zabranjenih obožavatelja koncem prošlog mjeseca i grickala se zbog FFA-eve percipirane nespremnosti da pokaže vodstvo i ustaje za nogometnim navijačima. Gallop nije mogao sigurno reći je li dovoljan sastanak bio dovoljan za zaustaviti obožavatelje nastavljajući svoje bojkotne Unibet utakmice za drugi uzastopni tjedan.No, on je opisao sastanak kao produktivan, iako poduprt “nekim jakim osjećajima” i “robusnoj raspravi”. Oko 30 navijača iz 10 klubova prisustvovalo je nerazdvojnom okruglom stolu, na kojem su bili nazočni Gallop i A-League glava Damien De Bohun.Pregledajte bojkot A-lige. Sudjelovali su i bivši Socceroo, a sada i Fox Sports šef Mark Bosnich, za kojeg se podrazumijeva da je organizirano i djelomično financirano, dok je Adam Peacock iz Fox Sportsa predsjedao

Ranije u srijedu, FFA je također djelomično smirio klubove A-lige koji su uzbuđeni vlasnici i predsjednici u onim što je bilo Lowy’s prvi formalni Unibet najbolja sportska kladionica mjesečni sastanak u ulozi.Razgovori su bili usredotočeni na marketing, emitiranje, financijsku transparentnost i nezadovoljstvo navijačima. Neki predsjednici kampanje za promjenu, nezadovoljni smjerom koji FFA provodi, osobito s A-ligom. Većina je odbio komentirati nakon toga, ali je rekao da su impresionirani Lowyjem sposobnošću da se uključe i sluša. Predsjednik Melbourne Victoryja Anthony Di Pietro, koji je prošlog tjedna udario FFA za poticanje kulture “prosječnosti”, označio je ispunjavajući dobar početak. “Ali, pred vama je izazov”, rekao je Di Pietro. “Sve su se hitne teme raspravljalo i pojavilo se kolegijalan Unibet pristup u sobi, što je po mom mišljenju jedini pristup.”