Nem, Derrick Rose “nem győzte meg” a bűncselekmény állítását

A walesi és skót szakszervezetek döntése alapján a héten keletkezett szociális média vihar, hogy a Doddie Weir által létrehozott motoros neuron betegség jótékonysági tevékenységét nem adta közvetlenül, a hirdetések maximális nyilvánosságát biztosították, ami egyébként kevéssé figyelt volna volna A két ország.Warren Gatland’s Wales, a Skóciával szembeni „fesztivál rögbi” hangulatát illetően További információ

Wales és Skócia a Doddie Weir Kupát fogják játszani a korábbi Skócia és Lions második sorában. a betegséggel.Ez egy olyan nemzetközi szervezet, unibet mobil sportfogadás amely kívül esik a hivatalos ablakon, hogy két olyan szövetséget finanszírozzon, amelyek a jövedelmük maximalizálására törekszenek az egyre költségesebb professzionális játék kifizetésére anélkül, hogy veszélyeztetnék a helyi szintet.

Mint ilyen, az eredeti szándékuk az volt, hogy nyilvánosságra hozzák a nevemet. 5 Doddie Alapítvány, és adománygyűjtő rendezvényeket tartanak, nem pedig közvetlen adományozást, de a korábbi játékosoktól és támogatóktól kapott kritika a hét elején az eszmecserét váltotta ki.

A mérkőzés még mindig nem lesz eladás Skócia 1 millió forintot kap, ha beleegyezik abba, hogy eljátszja a mérkőzést, miután Wales kimaradt két szokásos negyedik nemzetközi ellenfeléről: Dél-Afrika a Twickenhamban van, míg Ausztrália a következő héten Cardiffban, a hivatalos turné naptár részeként.Wales legalább kétszerese lesz, mint a négy régió és a nemzeti kettős szerződéses rendszer támogatására elkülönített pénz.

“Doddie egy nagyszerű ember, aki inspiráló volt az MND elleni harcban, és fantasztikus, hogy képesek vagyunk tisztelegni neki és az elért eredményeiért ezzel a meccskel ”- mondta a skóciai főedző, Gregor Townsend. „A legjobb módja annak, hogy egy csapat, hogy a Wales ellen fellépjen, és büszke legyen rá. Az a tény, hogy a Doddie Weir Kupát játszjuk, extra ösztönzést ad nekünk. ”A bontás: jelentkezzen be és kapjon heti rögbi unió e-mailt. 2002 óta az idei Six Nations-ban, de 34-7-et megverték.Kiemelte a Murrayfield-i formájuk és az úton való unibet regisztrációs bónusz előadásuk közötti kontrasztot, bár nyáron nyertek 44-15-et Argentínában.

„Nem hiszem, hogy problémánk van,” mondta Townsend . „Sydneyben és Resistencia-ban nyertünk. A probléma az a teljesítmény, amikor a mérkőzésen a kedvencek közé kerültünk. Ez nem így van ezen a héten, mivel Wales harmadik helyen áll a világ rangsorában. Februárban alulteljesítettünk és rossz vereséget szenvedtünk. Nem akarjuk újra átmenni. ”

You may also like...