unibet-startpage

Mauricio Pochettino Tottenhamot a fiatalok szökőkútjává változtatja

“Nem félek játszani velük” – mondja Pochettino. “Ha egy játékos megérdemli a játékot, ha 17, 18, 19 vagy 20, akkor ugyanaz a számunkra, ha megérdemlik a játékot és a karaktert és érettséget, hogy felelősséget vállaljanak. De ehhez fel kell építeni a játékost. “A Spurs a Premier League kampányának nyitó napja óta veretlen, és vasárnap az észak-londoni Derbybe érkezik az Arsenalral. Ez a Unibet harmadik játék egy héten kezdődött a hétfő 3-1 győzelem Aston Villa, majd ezt követően egy keskeny győzelem Anderlecht az Európa Liga.A legnagyobb meccs a taxing periódus után következik be, de a közelmúltban a White Hart Lane-ben megjelenő bőséges energiafogyasztás miatt a fáradtság nem feltétlenül befolyásolhatja az újonc csapatát.

A csütörtökön A vasárnapi turné volt a tükör az ő oldalukon tavaly. Ebben a kampányban azonban a Spurs két győzelmet aratott, és az európai éjszakákon azonnal követte a játékot. Pochettino a sporttudomány és az orvosi személyzet Unibet számára javítja a fejlesztést, mégis nehezen tudja megállapítani, hogy játékosainak kora is kulcsfontosságú tényező. Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier, Ben Davies és Nabil Bentaleb mind 22 éves vagy annál fiatalabbak. Lameli Érik és Christian Eriksen 23, Ryan Mason 24 és a teljes hátvéd Danny Rose és Kyle Walker mind a 25.Még a kapus Hugo Lloris és a tapasztalt középső Jan Vertonghen is 30 évesnél fiatalabb.

A Manchester City elleni szeptember 24-i átlagéletkora 24 év és 40 nap volt, a legfiatalabb a szezonban, ha még mindig kissé idősebb, mint a klub legfiatalabb kezdete a XI-nek a Premier League történetében, amely 1992-ben 23 év és 97 nap volt Sheffield szerdán.

Kane nyilvánvaló sikertörténet, lila folt, öt gólt ért el az utolsó három mérkőzésén. De a csatárhoz számos angol tehetség is csatlakozott, akik Roy Hodgson szemébe Unibet kerültek. Alli, aki gólt szerzett a Villa ellen, februárban aláírta a MK Dons-t, de csak nyáron csatlakozott a csapathoz, és máris kétségtelen potenciálját mutatja.Közben Dier, a defenzív középtávja felé indult, csütörtökön első barátságát Spanyolországra és Franciaországra fogadta. “Nem a korról vagy a névről van szó” – mondja Pochettino a csapatválasztás és a a fiatal tehetségek fejlesztése. “Azt hiszem, ez igazságos, ha 25 vagy 26 játékosból álló csapat van, ha a fiatal játékos, ha megérdemli a játékot, miért nem ad neki esélyt?

” A fiatalabb játékosnak hitre kell bíznia fordítania kell azt az érzést, amelybe belegondol. A lényeg az, hogy el kell hinniük, hogy hiszel, mert ha nem, Unibet akkor semmi. Ha úgy érzik, hogy csak néhány nevet szeretne felvenni a listájába, akkor ez a legrosszabb dolog, amit megmutathat. Ha úgy érzik, hogy hiszel, de igazán hisz nekik, akkor extra.Ez az a pillanat, amikor játszhatnak.

“Jó példa erre Dier, amikor Portugáliából aláírtuk, az első olyan mérkőzés, amelyet a West Ham ellen játszott, majd középső, és ebben a szezonban úgy gondolom, hogy kezdenünk vele karriert játszani. Azt hiszem, ez fantasztikus helyzetben van neki. “A hitelnek szintén Pochettino elődje, Tim Sherwood, aki megbízta az akadémiát, hogy az első csapatba ugorjon, amikor a varázslata Bentaleb középső középpályán. Daniel Levy, a Tottenham elnöke Unibet sportfogadás bónusz számára biztosan üdvözlendő, mivel sok nagy pénzigénylést látott el.

A Pochettino minden egyes csapatában támogatta a fiatalokat. Espanyolban több mint egy tucat fiatal játszotta első csapatát az argentinok között.Annak ellenére, hogy Espanyol nehézségekkel küzdött, csak három spanyol elsőosztályú oldala volt több ifjúsági csapat játékosa az első csapatokban. A Southampton-akadémia volt az egyik legfontosabb oka annak, Unibet hogy a St Marynél végzett munkát, és az elmúlt 16 Anglián debütáló közül kilenc dolgoztak Pochettinóban, akár Tottenhamban, akár a déli parton. Dier, aki érkezett Sporting Lisbon tavaly nyáron azt mondja: “Ad nekünk fiatal játékosoknak a lehetőséget. Ő hisz bennünk, és ez az ügy számunkra, hogy ezt a lehetőséget. Egyik ott élő fiú sincs véletlenül, és ha ezt teszed, akkor ragaszkodik hozzád és hisz benne.Nagyszerű, hogy valaki olyan emberhez hasonlít, aki hisz bennünk, és ad nekünk a platformot, ahol játszhatunk. “Ebédeltem, és felhívott, és azt mondta, hogy Roy Hodgsonnal beszélt Aston Villa játék, és úgy gondolta, hogy van egy nagy lehetőség, hogy én is a csapatba kerülök. Soha nem Unibet fogtam volna elképzelni, hogy [ha] a nyári szünetem során valaki azt mondta nekem, hogy ez meg fog történni. ”

Mi lenyűgözte Pochettinót Anderlechtel szemben, hogy az ő oldala képes győzni egy győzelmet, messze a legjobban. Ha a hét napja alatt az Emirates-ban egy győzelem hat-trükkje lesz, akkor a Tottenham a hiányt a két gólkülönbözet ​​felett csúcsán levő Arsenal és a Manchester City között húzza ki.Ellenfelei számos sérülési problémával küzdenek, de Spurs csak kevéssé aggodalmaskodik Rose körül, aki kopogtatott a Villa ellen, és elszalasztotta a csütörtöki győzelmet. “Ez egy folyamat, ez egy folyamat” – mondja Pochettino. “Szóval Josh Onomah, tavaly, két vagy három hónappal a vége előtt, kezdett dolgozni velünk. És tette az előszezonot velünk. Ugyanez a helyzet a Harry Winks-szel és a különböző fiatal játékosokkal is, akik mostanában velünk vannak a Unibet csapatban, edzéssel minden nap, és az Under 21-esekkel játszanak. A bizalom és a bizalom, hogy érezzék magukat a csapatnak.

“Büszke vagy, amikor megérkezel, és a fiatal játékos elkezdi játszani, és olyan szintre kerülnek, ahol Anglia vagy más a nemzeti csapat választja őket. Szerintem a klubnak, nekünk és a szurkolóknak nagyszerű dolog. “