Jores Okore: Bet365 kan dra av stor flykt som Leicester gjorde

Jores Okore anser att Aston Villa kan dra av vad som skulle gå ner som Premier League största flykt, förutsatt att de kan följa upp sin första seger sedan säsongens öppningsdag med två segrar mot Leicester City och West Bromwich Albion. Aston Villa förseglar slutligen Bet365 hemliga vinner tack vare Crystal Palace-målvakt Läs mer

Efter att ha besegrat Villa slog Crystal Palace på tisdag för att avsluta en winless körning i ligan som sträckte sig tillbaka till början av augusti, vägrade Okore att acceptera nedläggning är en förutgående slutsats och sagt “allt verkar möjligt” om de slår Leicester och Albion.Även om det blir lättare sagt än gjort för ett lag som förblir förankrat till foten av bordet, fanns det ingen flykt från förändringen i humöret hos Villa Park på baksidan av 1-0 segern över Bet 365 palatset.

p> Okore talade om hur Leicester vände sig spektakulärt runt sin säsong förra året när de vann sju av sina sista nio ligaspel för att klättra uppifrån och dra sig bort och sade att Villa-spelare skulle behöva ta inspiration från den prestationen. “De gjorde riktigt bra förra året. Om de kan göra det, måste vi tro att vi kan göra det också, svarade Villa Defender.

Om han tror att Villa fortfarande kan överleva svarade Okore: “Vi tror alla att vi kan göra det. Vi skulle inte vara här annars. Mot palatset visade vi att vi kan arbeta hårt, och vi Bet365 har tron ​​vi kan komma igång med två stora spel som kommer upp.Om vi ​​får något emot dessa två lag verkar allt möjligt. “Den dåliga prestationen mot Wycombe Wanderers i FA Cup på lördag visade sig vara en tipppunkt för Villa-supportrar, som var arg på händelser som liksom utanför fältet. Brad Guzan och Joleon Lescott, som gjorde det vinnande målet mot Palace, påstås ha svurit på Villa fans och det fanns muta i luften i slutet av den 1-1 roten, med Rémi Garde som också kommer under brand. </P Okore medgav att spelarens stolthet har skadats under en ojämn resultatkörning och sa också att det har tagit sig tid att anpassa sig till Gardes metoder sedan han ersatte Tim Sherwood som chef i Bet365 november.

“Det har inte varit lätt med förändringen av chefen.Det kan ta lite tid för spelarna att köpa in i systemet och vänja sig på systemet och vad chefen vill att vi ska göra, säger han. “Vi blir lite mer bekväma i vad chefen vill ha från oss och det betalar nu.”

Slutsatsen är dock att Villa fortfarande behöver producera en extraordinär resultatkörning – gränsar på ett fotbollsmirakel i samband med sin säsong hittills – att ha chans att stanna uppe. “Jag vet inte om mirakel men det skulle vara en väldigt stor sak”, sa Okore. “Det är något som inte kommer att glömmas i bråttom om vi stannar uppe. Denna situation är inte lätt. Jag Bet365 hoppas vi kan stanna upp och folk kommer inte glömma hur vi kämpade för att göra det under sista delen av säsongen för att visa att vi hör hemma i den här ligan. ”

read more

You may also like...