unibet-startpage

Jihlava – Slovácko 0: 1, singurul gol a fost marcat în deschidere, Kalouda a stat

Jihlava marcat din nou, a stat dvaačtyřicetiletý veteran Blažek și de la început a avut o mulțime de muncă. În 12 minute, a reușit totuși să Kerbr împușcat, dar împotriva dorážce Kalouda a avut nici o șansă să intervină.

Un alt obiectiv nu a scăzut, însă, mai ales după pauză, ambele echipe au avut mari oportunități. Kalouda ar putea avea un hat-trick, dar a ratat de două ori poarta expuse. Kukol intern a tras din nou numai în bar.

„Slovacko a câștigat pe merit, a fost mai bine, am avut un bun pasaje scurte. Ne-am dorit să joace în mod activ, dar ne-a surprins acasă atunci când Slovacko primit plumb și apoi ne-am într-adevăr dificil de a intra în joc.Trebuie să adăugați fotbalovost și agresiune „, a declarat antrenorul Jihlava Luděk Klusáček.

Highlands în prima jumătate de oră a prezentat o singură lovitură pe poartă, doar o încercare de Harby slab de la marginea cutiei. Slovácko a jucat în următoarele câteva minute. El a ținut mingea și a îngroșat mijlocul câmpului. După o jumătate de oră de joc, oaspetele canistru Došek știa despre joc pentru prima dată. Cu șutul său hilar dar portarul Blazek ar putea face față.

Dar era deja prea mult pentru fanii de acasă și de la standuri în a doua jumătate a sunat fluierul. După o pauză de jumătate de oră, zona Vysočina a fost letargică și putea fi comparată cu a doua jumătate. Centrul lui Mešanovič, pe partea dreaptă, curgea cu vârful unei lovituri de fotbal chiar lângă poarta lui Hečov.Opt minute mai târziu ar putea Slovacko merge la Unibet bonus pariuri fara depunere dvougólového blockbuster-ul, dar ar Kalouda de la un var mic a lovit un gol.

După o oră, jocul ar fi putut sa ezitare anterior Kalouda remediu atunci când a primit o pasă lungă de la situația standard dar el nu a putut să pună mingea între cele trei tije ale sanctuarului din casă din nou. Eroul pentru acasă ar putea deveni patru minute rămâne pe teren alternativ Marcin, dar capul trece Kucera a lovit spațiul dintre cele trei bare.

Pe de altă parte, o ocazie bună nu a reușit Kerbr, care conduce a ratat obiectivul. În acel moment, audiența a urmărit cea mai interesantă parte a jocului, încoronată cu un cap în casa Kukol internă.O mai mare oportunitate de a avea o casa si Slovacko au inventat o modalitate de Major League Tabelul obținînd primele puncte de primăvară.

„Trebuie să compliment echipa mea. Am pierdut doar plumbul, pentru că am avut șansa de a face 4: 0. Din păcate, nu am reușit în anumite situații. Am fost mai încrezători și o echipă mai bună decât acasă. Într-o săptămână, dar ea trebuie să confirmăm Hradec, vom ajunge din nou în puncte minus și decuplat în mod semnificativ din partea de jos „, a declarat câștigătorii antrenor Svatopluk Habanec.