unibet-startpage

Glasine o transferu nogometa: Radamel Falcao na putu u Chelsea?

Započinjemo na Stamford Bridgeu. Nakon što je osvojio drugi naslov Premier lige, Branislav Ivanović će biti u potrazi za novim pašnjacima, navodi Daily Star. Bayern Munchen želi da Srbijani na sljedećoj sezoni probijaju mobilna verzija Bet365 svoju desnu stranu.

Čineći ljetni potez za Radamel Falcao. Manchester United ga ne želi, ali kolumbijski želi ostati u Premier ligi i, unatoč dokazima svojih prvih sedam mjeseci u Engleskoj, Mourinho mu Bet365 kontakt želi ponuditi priliku da to učini. Tottenham je također oduševljen, a Valencia će ponuditi nevjerojatnu rutu natrag u Španjolsku. [FALCAO TRAINING MONTAGE. U NEKIM SNIJU. NAKON 10 MINUTA POKRETNIH POKRETA ŠIRENJE CILJEVA KAKO JE NAKON JEDNOG NAMJEŠTAJU OD PUTOVANJA.FIST PUMP.]

Falcaoev odlazak znači da će se United pridružiti velikoj ljetnoj vaterpolisti. Danny Ingsa je tražio Liverpool, Tottenham i Real Sociedad te ga je izveo Manchester City i Chelsea, ali želi da se presele u Old Trafford i United žele njega.

Manchester City neće biti previše strah od nestanka, jer su pretvorili svoje upečatljiv pažnje na Newcastle Ayoze Pérez.I uz budućnost Manuel Pellegrinija, koja je visjela na nit, Rafael Benítez skočio je u glavu reda za Etihadovo vruće sjedalo iduće sezone.

[TASTEFUL-MOGUĆI-ALATI-NE-NE-ESSENTIAL-TO- Tottenham će ukloniti poraz u bitci za Ingsa, a umjesto toga će se povesti s Atlético Madridom na PSG-ov Ezequiel Lavezzi, dok će preko sjevernog Londona Arsenal biti podvrgnuti 19 milijuna funti Premjestiti za Bayern Leverkusen napadajući vezu Hakan Calhanoglu.

I upravo prije zatvaranja kredita, otkriveno je da su Liverpoolovi sjenoviti lutka Majstor iza gluposti međusobno povezanih priča i da njihov potez za Newcastleov Daryl Janmaat je ključ svega, iako nitko ne zna zašto.