Fernando Forestieri szankcionálja Sheffieldet szerdán Huddersfieldtől

David Wagner nem panaszkodott, miután Sheffield szerda szerdán befejezte a Huddersfield Town 100% -os otthoni rekordját, és 1-0 győzelmével megtagadta őket, hogy visszatérjenek a bajnokság tetejére, amit szombaton elismertek Norwichnek.

Fernando Forestieri büntetése a második félidő közepén elég volt online fogadási ahhoz, hogy eldöntse, hogy a Yorkshire-i derby 22 368, Huddersfield legnagyobb liga részvétele előtt áll-e a John Smith stadionjában.

„Ez egy csalódó eredmény, de nem Nincsenek panaszai a teljesítményről, az erőfeszítésről, a harci hozzáállásról – mondta Wagner, a Huddersfield-vezető. – Ha két erős oldal egymás ellen játszik, akkor még – ez szűk, mint ma.Az egyik helyzet eldöntötte a játékot, és sajnos Sheffield szerda volt.

„Elfogadom ezt az eredményt, mert jó – nem kiemelkedő, de jó voltunk.Ez Sheffield szerda, az egyik legjobb csapat ebben a divízióban, és képesek vagyunk versenyképesek lenni velük szemben.

A büntetés akkor jött, amikor Rajiv van La Parra blokkolta Tom Lees lövését a kezével, és Wagner elutasította kritizálni. „A játékvezető a pályán van, fogadási útmutatók hogy ezt a döntést hozza, és ezt el kell fogadnunk” – mondta.

„Elkeserítő volt, hogy ez az eredmény volt, de jó volt látni, hogy a a legmagasabb tömeg a John Smith stadionban a bajnokságért. ”

A szerdán heves ütemben kezdődött, a Forestieri pedig a negyedik percben a bal oldalon, és végül Kieran Lee-hez fordult, akinek az erőfeszítés elhajlott.A kapott David Jones sarokból Daniel Pudil hiányzott egy jó eséllyel a hátsó poszton, és amikor a labdát Jonesnak dolgozták ki a jobb oldalon, az egykori Burnley középpályás kereszteződését keresztbe húzta.

Huddersfield hamarosan elkezdett szerezni az irányítást a középpályán, és Nakhi Wells talált helyet a bal oldalon, de Elias Kachunga nem tudott elég vásárolni a fejlécén.

Chris Lowe sarokját csak az ausztrál Aaron Mooy-ig törölték. Kachunga és Kasey Palmer mindketten megtagadták a Keiren Westwoodot.

Négy perccel a szünet után a Forestieri-t egyértelműen megdöbbentették, de jóllehet Danny Ward gyengéd befejezte a kapusát Miután megtagadták egyszer, az olasz Forestieri megnyitotta a pontozást a Van La Parra kézilabda után, miután egy sarokban összezavarodott.Mooy szabadrúgást hajtott végre, és Jack Payne helyett látta, hogy erőfeszítéseit a bár fölött húzta, miközben Huddersfield megpróbált válaszolni, míg a másik végén Lee visszavonta Gary Hoopert a hátoldalon, de nem tudta irányítani a fejlécét.

10 perc múlva Lee vezette a Kachungát, aki le volt húzva a sorból, de Tom Palmernek a Hooper által játszott szerdán kellett összeszednie a szerdai pontokat.A csatár csak Wardot találhatott.

Carvalhal, a szerdai menedzser tele volt dicsérettel az első két Forestieri és Hooper után a szezon második győzelmét követően, amely növeli saját promóciós törekvéseiket.

„Fernando és Gary Hooper megvan mindazt, amire ingyen fogadások szükségük van, hogy nagyon jól tegyenek, de mint minden jó sztrájkolónak, valamire szükségük van rá, hogy rákattinthassanak – Fernando klikkje jól játszott, és kiválóan összekapcsolódott Hooperrel” – mondta. „Hiszem, hogy a jövő fényes a kettővel.

„ Huddersfield a verseny egyik legerősebb csapata volt, így ez nagy kihívás volt számunkra. Tipikus bajnoki játék volt, tipikus derby, és nagyon jól jöttünk át rajta. Fontos volt számunkra, hogy nyerjünk.

You may also like...