Meilleurs sites de paris sportifs en Ligne 1xbet

85 de eur pariati pe victoria Romaniei astazi iti pot aduce 710 eur! Este imposibil sa pierzi!

Astazi la Lyon Romania si Albania vor disputa ultimul lor joc din cadrul grupei A de la turneul final european. Partida va decide echipa care va termina pe locul 3, dar nationala noastra are si sansa locului secund. Doua case de pariuri online ofera pariorilor care vor sa joace pe succesul “tricolorilor” cote cu adevarat socante. Conditia obligatorie pentru a beneficia de oricare din aceste cote este sa n-ai cont la agentiile in cauza si  la inregistrare sa folosesti codurile promotionale pe care ti le voi spune in continuare.

1xbet fotbal

Cota 6 pentru victoria Romaniei la 1xbet (D. ONJN 2161 / 28.08.2015)

Daca n-ai cont la cel mai mare site de betting exchange din tara noastra meilleurs sites de paris sportifs en Ligne deschide unul acum si mizeaza pe victoria Romaniei la o cota de 6. Daca vrei sa beneficiezi de oferta urmeaza pasii:
1. Deschide cont acum la 1xbet folosind codul promotional ZSKM05
2. Joaca un pariu simplu (un singur meci pe bilet) pe victoria Romaniei inainte de startul partidei. Pariul trebuie sa fie plasat in sectiunea Sportsbook pe rezultatul final.
3. Miza maxima a pariului trebuie sa fie de 10 euro.
4. Daca Romania castiga vei primi initial castigul normal (10 euro x cota din oferta la momentul plasarii pariului). Apoi, in cel mult 24 de ore, iti va fi creditata si diferenta sub forma de bonus.

Bonusul va fi valid 90 de zile de la data creditarii. El va trebui rulat o singura data pe cote de minim 1.50 inaintea de a putea solicita o retragere.
Cota 11 pentru victoria Romaniei la 1xbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

14.000 de membri • concurs biletul zieur • bilete postate zilnic de diversi pariori • discutii despre meciurile zieur • totul intr-un singur loc >> Grupul “Bilete Pariuri” • Da CLICK AICI si inscrie-te si tu gratuit ⇒⇒⇒

You may also like...