unibet-startpage

Bode Miller er allerede vinner

BORMIO. I VM i Downhill Skiing er det helt klart etter superspillene i gårsdagens løp. Samlet sett vant Bode Miller ett hundre prosent. Matematisk kunne overgått av sveitsiske Didier Cuche. I går bekreftet han at han vil savne den siste spesielle slalom. Hans landsmann, Lindsey Vonn, har en nesten uslåelig ledelse på 197 b. Bare få det fire poeng. På den tiden kunne Rakusanka Maria Riesch vinne begge slalomene. Hvis en av dem slutter andre, må Vonn ikke score i det hele tatt.

Miller, som vant Globe i 2005, ferdig med Super G i 12. plass. Cuche hørte ikke. “Jeg vil ikke snakke i dag,” sa han etter super G Bode Miller.Verre enn hans personlige trener, John McBride, “Vi er glade for at han ikke trenger å ta en beslutning i slalom. Ville det da en nerve. “Vinneren av nattverden G av sesongen i den italienske Bormio ble østerrikske Hannes Reichelt og uventet vant den lille krystall verden for den samlede ledelsen i faget.

Vinneren av det siste løpet super G kvinner blir og sveitsiske Fabienne Suterová med en ledelse på 26 hundredeler foran Lindsey Vonnovou i USA. Dvadsaťtriročná Riesch, som svært teoretisk kan skade Vonn, har kjempet i det minste en liten krystall verden for den totale triumf super G.

Dvadsaťtriročná Vonn kan bli den andre amerikansk kvinne i VM-historien at serien vant. Før henne gjorde Tamara McKinney det i 1982/83.USA feiret den samlede triumfen på fem ganger. I tillegg til McKinney, Phil Mahre (1980-1983) og Bode Miller (2004 / 20L05) vant også.

BORMIO. Beste slovakiske skianlegg Veronika Zuzulová venter odds på nettet på VM-finalen slalom 2007-2008 i dag. Den mest suksessfulle karriere sesongen vil være den 23 år gamle Bratislavčanka vil avslutte styret for å kunne stå opp i det totale spillet.

Før finalen er den fjerde og det eneste er at den lille kloden for slalom ikke allerede kan få. Selv seieren, i sitt tilfelle, premieren i rallyet av høyeste rang, sender ikke automatisk den til de endelige vinnerne. Den beste startposisjonen er Mars Schild, forsvareren av kloden i det østerrikske slalom.Veronica er også en annen østerriksk kvinne Nicole Hospo og Finn Tanja Poutiainen.

“Jeg vil definitivt kjempe for å gå videre. Det er slutten av sesongen, men jeg kan fortsatt mobilisere på ett løp. For meg er det imidlertid viktig at jeg vil fullføre VM definitivt høyere enn i fjor, sier Zuzul.

Den slovakiske vil dukke opp i finalen for femte gang, men det er første gang å angripe toppdelene for første gang. I fjor flyttet Lenzerheide til tredje plass i Sveits, som sikret den femte posisjonen i de endelige spillene.

“Det ville vært fint å gjenta siste års finale og legge til litt ekstra,” la Veronika til. Far og trener la til: “Vi er de mest avslappede. Det er slutten av sesongen, og vi vil gå hva det kan gjøre.Fysisk og fysisk er Veronica forberedt som det burde være. “Bormio svømte i solskinnet i går ettermiddag. Temperaturen klatret til 15 grader. “Snøen kommer nok ikke til å være vanskelig, fordi prognosen forventes å bli enda varmere. Snøen varer ikke lenge, sier Veronika. “Jeg er redd hvordan sporet vil se ut i andre runde.” I tillegg til far Timothy, følger Veronica i Bormio også mor Viera, som ikke går med datteren sin bort fra alle VM-løpene. “Det er flott. Når det er mor, er det moro, vi bryr oss ikke engang, og jeg trenger ikke engang å tenke på racing, sier Veronika i godt humør.

Den siste niende kvinners slalom av sesongen begynner i dag klokken 9.00, den andre runden skal holdes fra 11.30.Zuzulová vil avslutte sesongen, Slovakias neste ukes mesterskap i Jasna vil være uten det. Den slovakiske skibakken går rett fra Bormio til Østerrike, hvor den skal teste flere par forskjellige skiløpere før den nye sesongen. (sikt)