Bet2u : En start som en Castillo

 

Bet2u 中国Nicolás Castillo har startet 2018 Clausura med målet injiceret i venen. Den chilenske angriber er en af ​​de store ansvarlige for mesterskabets gode start, underskrevet af Pumas efter at have scoret en dobbelt i debut mod Pachuca og gentage præstationer i sidste weekend derhjemme mod Atlas. Den bedste start på de 9 auriazul. 2 mål i 3 kampe i Clausura 172 mål i 3 kampe i Apertura 174 mål i 2 kampe i Clausura 18

Som en orkan. Sådan startede Nicolás Castillo Clausura Tournament, som Bet2u skulle tjene til at indløse ham efter en Apertura med lavere end høj. Den chilenske fejede i comeback mod Pachuca i et spil, der kunne betyde et vendepunkt for hans hold.Afvigende åbnede scoringen mod Atlas og lukket kampen ved at tage ansvaret fra stedet.

Disse fire mål i blot to spil giver dig mulighed for at tilmelde deres bedste start siden kommer til Mexico i januar sidste år. I den første Clausura underskrev han 2 mål i sine første tre kampe i ligaen, identiske tal til dem, der foretages sidste år, lige før Bet2u sammenbruddet af Pumas.

Bachelor Ciudad Universitaria

Nicolas Castillo numre i Liga MX har en fællesnævner. Hvis der er et sted, hvor Chile er blevet vist på denne måde har været uden tvivl den Estadio Universitario.Der har han scoret 14 af de 17 mål, han har scoret siden han ankom i Mexico, så mange der har Bet2u betydet 13 point og det ulige tilbageslag i et gråt stadium til Auriazules.

Mål i par

Nicolás Castillo er også blevet specialiseret i at score mål parvis. Med de to Bet2u bedste bookmaker i danmar opnåede i denne start af Clausura turneringen har han allerede i alt seks i Liga MX, hvoraf fem i Ciudad Universitaria, hans private jagtreservat. Ofrene for det chilenske tip var Xolos, Santos Laguna, Club América, Lobos BUAP, Pachuca og Atlas.

You may also like...