unibet-startpage

Az NBA All-Star játék egy exkluzív klubra szabott ünnep

Érdeklődéssel a rendezvényen prémium, online jegyértékesítő – akinek az árai – az NBA-nak nincs ellenőrije -, a befizetés. A StubHub szerint a két rendezvényen – a dunk versenyen És az all-star játék – és csinálni az olcsó, ül az orrvérzés, ez költsége becslések szerint 978 $ személyenként. A padlóburkolat visszaállítja a 7,300 dollárt. Ahol valaha látsz, nem olcsó. Torontó gyorsan válik kosárlabda városba, nem csoda, hogy a nagy eseményekért járó jegyek ára magas. De egy olyan játékért, melynek célja, hogy “adjon vissza a rajongóknak”, sajnálatos módon nem sikerül. Meg kell említeni, hogy az NBA más eseményeket is létrehozott a hétvégén, például a Celebrity Game és a Rising Stars Challenge, amelyek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy alacsonyabb áron láthassák a játékosokat.De a legtöbb rajongónak nehéz lesz elkapni – vagy engedni magának – egy jegyet, amellyel megtekintheti Zach LaVine-t az Air Canada Center tetején a regisztrálás a Bet365 dunk versenyen.

A nagy események jegyára Az átlagos rajongó számára nem kivitelezhető, nem sokkolta a tanulást, és talán érthető, hogy az Ádám NBA megbízottja miért elhatározta, hogy az egész csillag hétvégét a lehető legeredményesebbé teszi. A házigazdák is előnyösek: tavaly arról számoltak be, hogy a Knicks és a Nets azt állította, hogy az All-Star esemény befecskendezett 200 millió dollárt a helyi gazdaságba.

Az all-star hétvége természetesen a helyi rajongók ellen is segít.A növekvő globális érdeklődés miatt – az All-Star Game és az All-Star szombat éjszaka több mint 215 országban sugározzák világszerte – több helyet kap a média, mint egy átlagos NBA-játék, csökkentve a nagyközönség számára elérhető jegyeket . Ezt a számot tovább csökkenti az a tény, hogy további ülések indulnak a játékosok, családjuk, vállalati partnereik és a nyugdíjas NBA-csillagok számára. Bár ez segíthet azoknak, akik a TV-ben nézik, és azokat a személyeket, akik maguk az NBA-t alkotják, ez azt jelenti, Bet365 Be- és kifizetést hogy a nagyobb eseményeken a jegyek nagy része ezen a hétvégén nem megy a helyi rajongóknak. Míg a Toronto Raptors szezonjegy-tulajdonosai lehetőséget kaptak jegyek vásárlására, a legtöbbjük nem lesz szombat este.

A hétvégére néhány pozitívum van. Sokan, akik egy NBA-es all-star hétvégén voltak, azt mondják, hogy ez a legjobb alkalom, hogy valaha is voltak.A hétvége a Comic-Con a kosárlabda nerds. A rajongók emlékezni fognak a játékosok szemétről beszélgetnek egymással, vagy amikor Allen Iverson borotválkozott az öltözőben. A rajongók szintén emlékeztetnek Vince Carter és Tracy McGrady közötti beszélgetésre, amely úgy érezte, mintha a standup színpad lenne. És az igazságosak az NBA-ban, a rajongók még mindig kapnak lehetőséget arra, online sportfogadás hogy találkozzanak olyan játékosokkal, mint például az NBA Center Court és az összes csillag gyakorlata, ahol a jegyek ára 15 dollár körül kezdődik.De amikor a prémium eseményekről – az egész csillagos játékról és a dunk versenyről van szó – a rendezői események egy exkluzív klubra szabott ünnepséggé válnak. 2012-ben Bulls elnöke Jerry Reinsdorf és Michael elnöke Reinsdorf azt mondta, hogy nem akarja, hogy a játék visszatérjen Chicagóba, és hogy a hátrányok meghaladják az előnyöket. “Meg kellett kényszerítenie, hogy vegyem az összes csillagot” – mondta Jerry Reinsdorf az ESPN-nek. “Vezénylik az épületet, a szezonjegyek birtokosainak lottónak kell lenniük, hogy megnézzék, kapnak-e jegyet, és nem kapnak jó jegyet.Tényleg nem jön ki jó, és mindent megtesz, ami felborítja a rajongókat. “Ed Snider, a Philadelphia 76ers korábbi tulajdonosának a” jegyek hiánya a szezonjegyek tulajdonosai “számára És azt mondta, hogy soha többé nem jelentkezik majd az esemény megrendezésére, miután 2002-ben megállította. “Nem érdemes a közönséggel kapcsolatos rémálomot” – mondta. Snider feltárta, hogy az NBA 18 000 szabad jegyet tartalmazott egy lehetséges 20.444-es első Union Center-ből. A magas jegyárak az all-star hétvégén nem csak egy torontói dolog, hanem egy NBA-dolog: a befogadó város élvezi annak elhelyezését, az NBA-befizetéseket, de a helyi csapatot és rajongóikat, úgy tűnik, a nagy vesztesek .

Jelenleg az all-star játék nem elégíti ki a rajongók első helyezését.Ha az Silver meg akarja változtatni az árat, akkor az átlagfogyasztóknak csökkentenie kell az árakat és több jegyet, így a kosárlabda közösség is részt vehet; Ugyanazok, akik szezonális digitális átvételt, klubárut és órai játékokat vásárolnak a stadionokban. A hétvégi szomorú rész arról szól, hogy sok Raptors rajongó nézni fogja az All-Star játékot a bárokban vagy otthon, ahelyett, hogy Lowry és DeRozan hőseit nézte volna a testben. Ha a legfontosabb NBA rajongók nem tudnak menni, akkor ki azok, akik az egész csillaggal játsszák a játékot? Ezt a cikket 2016. február 12-én módosították annak tisztázása érdekében, hogy az NBA-nak nincs befolyása a másodlagos Olyan jegyértékesítők, mint a StubHub. Azt is megváltoztatták, hogy tisztázzák a jegyek alacsonyabb költségét olyan eseményeken, mint az NBA Center Court és az NBA all-star gyakorlat