A nő első NFL pompomlányává válik, aki a himnusz alatt térdre kel

A San Franciscó 49-es pompomlánya az amerikai nemzeti himnusz alatt térdelt a Colin Kaepernick által a tiltakozó mozgalom nyilvánvaló tükrében, hogy felhívja a figyelmet a rasszizmusról és a rendőrség brutalitásáról.

A nő úgy tűnt, hogy csütörtökön a csapat játékát megelőzően térdelt a Oakland Raiders ellen, a Twitteren közzétett, széles körben elterjedt fotó szerint. azonosították, lehet, hogy az első Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL) cheerleader, aki a himnusz alatt Bet365 regisztrációs bónusz térdre kerül, több médiumot mondott.

„Az egyik Niners pompomlánya térdel” – mondta @GatorLenny A Levi Stadion 2004-es 8.18-as PST-je soha nem történt meg (@GatorLenny) Az egyik Niners cheerleaders térdet vesz.pic.twitter.com/DW5SJqh9zjNovember 2, 2018

Hírek riportere Damian Trujillo egy közeli felvételt küldött. 2, 2018

A nemzeti himnusz alatt a térdelődés 2016-ban kezdődött el az egykori 49-es versenyző, Kaepernick. Más sportolók csatlakoztak Kaepernick térdelő tiltakozásához, beleértve az akkori csapattársát, Eric Reidet. Kaepernick 2016 után elhagyta a 49ereket.

Még mindig nem írták alá egy másik csapatnak. A panaszbejelentésben azt állította, hogy az NFL tulajdonosai összejátszottak ellene.

Donald Trump kritizálta a játékosokat, akik letérdeltek, sőt a csapat tulajdonosait is felszólították.Egy maroknyi NFL-csapat tulajdonosai ellenálltak ezeknek a térdelő tüntetéseknek. Richard Williams Bővebben

Jed York, a 49-es évek vezetője, többször jött ki a térdelő játékosok támogatására. A San Francisco Chronicle szerint az egyetlen NFL-csapat tulajdonosa volt, hogy „tartózkodjon a tulajdonosok szavazatától, akik kezdetben a játékosok számára kellett állniuk a himnuszért”.

a nemzeti himnusz alatt. A Kennesaw (Georgia) Állami Egyetem élvezetének öt tagját 2017 szeptemberében tette meg.Az úgynevezett „Kennesaw Five” -ból négyet nem kérdeztek vissza a csapatról, egy jelentett terület NBC-partnerről.

Az Atlanta Journal-Constitution szerint az egyik pompomlány jogorvoslattal élt, amelyben azt állította, hogy a főiskola valamint a helyi választott tisztviselők Bet365 üdvözlő bónusz megsértették polgári jogait. Tommia Dean asszony azt állította, hogy a tisztségviselők a tiltakozásuk után megpróbálták megtartani őket a pályáról.

A 49-es évek média képviselői nem reagáltak azonnal a megjegyzésre.

You may also like...