A labdarúgás átadása pletykák: Pierre-Emerick Aubameyang a Real Madridba?

Bizonyíték, ha valaha is szüksége volt rá, hogy Dortmund a világ egyik legcsodálatosabb klubja. Mégis, annak ellenére, hogy ragyogó tehetségük, kitűnő edzőjük és megvetetlen falazott támogatásuk ellenére még mindig úgy tűnik, mint a koszorúslány. Pierre-Emerick Aubameyang már régóta kapcsolódik az európai legszebbekhez, és míg a nyáron kijelentette, hogy Dortmundban marad az előrelátható, elméje úgy tűnik, hogy hol akar menni. Következő generáció 2016: 20 legjobb tehetségek a Premier League klubokban Tovább

Aubameyang elmondta az Onze Mondial magazinnak: „Interjúban megkérdeztem:„ Mi az álmaid klubja? ”Azt válaszoltam:„ A Real Madrid a szívem Betclic online sport fogadás klubja és Ígéretet tettem a nagyapámnak, hogy ott játsszon egy nap, remélem, hogy ez megtörténik. Tehát ez csak egy cél, még mindig van időm.Ha akarnak engem, el fognak jönni. -kifogás. De ez még nem minden, a 27 éves is kiderült, hogy apja „tárgyalásokat folytatott a Manchester City-vel [nyáron], de végül semmi konkrét nem volt”, és hogy a PSG visszafelé esett, hogy megegyezzen de „nem akart azonnal visszatérni Franciaországba”.

Egy másik nap, egy másik olaszországi védő, aki a Chelsea-hoz kapcsolódik. Lazio Stefan de Vrij-nek állítólag van egy 30,7 millió font kiadási záradékuk, amit a római oldal kétségbeesetten megpróbál rendezni a 24 éves új szerződéssel.A Chelsea visszatért egy háromfős védekezésre a Hull City ellen, de De Vrij egyaránt játszott mind Lazio-nál, mind Hollandiában, és korábbi Juventus-barlangjaival nem elérhető, Antonio Conte a 6-os 2-es védőt választotta.

Az Arsenal szeretne egy újabb hangot adni a rangsorukhoz, és egy másik németet a védelemhez, a Hoffenheim védőjében, Niklas Süle-ben.A közép-visszafelé lenyűgözve Németországnak az olimpiai játékokon, és a 21 éves fiatalok is érdeklődtek Tottenham és Liverpool iránt, ahol Süle egykori csapattársa, Roberto Firmino állítólag „a fülébe kerül”.

A Crystal Palace azt reméli, hogy Betclic meggyőzze a brazil nemzetközi Lucas Lima-t Croydonban való lakásra, felajánlva neki egy pénztárcát és az ígéretét, hogy Joe Ledley-vel képezzen földet. Kína legfinomabb, nevezetesen Hebei Fortune. – Van egy lehetőség [megújításra] – mondta Lima, amikor megkérdezte a jövőt Santosban. – Nagyon jól érzem magam itt. Ha elhagyom, nekem és a klubnak jónak kell lennie. Ellenkező esetben nem megyek.Az otthonom, itt vannak barátaim. ”

Végül, a Luton városvezető, Nathan Jones az Aston Villa munkájáért fut, és Coventry úgy tűnik, hogy 2015-ben egy embert nevez ki, Steven Pressley . Read more

You may also like...