Για Budějovice για εκπροσώπηση. Το Ιράν εισέρχεται στη Γαλλία τον Ιούνιο

Η Τσεχική Δημοκρατία επιστρέφει στην περιφερειακή πόλη. Στην αθλητική αίθουσα, από τις 18:00, θα διεξαχθεί προπαρασκευαστικός αγώνας πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με το Ιράν. Για το τσεχικό κοινό αυτό είναι ίσως ένας άγνωστος και εξωτικός αντίπαλος, αλλά σίγουρα δεν θα έχει απλώς τους Τσέχους. Το Ιράν είναι η τέταρτη επειδή το σύνολο του περασμένου έτους World League και η έκτη ομάδα από το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Ετοιμάζουμε μόνοι τους παίκτες. Ίσως οι καταγραφείς παρακολουθούν το αμυντικό τους έργο και οι αναστολείς αναλύουν το παιχνίδι του καταγραφέα καθώς διανέμει τις μπάλες. Ο καθένας παρατηρεί τι σχετίζεται με το παιχνίδι του. Έχουμε μια ομάδα παραγωγής που κάνει, επίσης, ανάλυση και στη συνέχεια θα συναντηθούμε και να επιλέξετε ένα «, λέει ο προπονητής της εθνικής ομάδας Zdenek Smejkal.

Πριν από την εθνική ομάδα του Ιράν εκπαιδεύονται στην Pribram.Υπήρχαν επίσης τέσσερις παίκτες από το Jihostroj. Filip Habr setter, spiker Petr Michalek, blocker Ράντεκ Mach και το καινούριο Christopher Martin για 1xbet τη θέση του λίμπερο.

«Επιπλέον Jirka βασιλιά, ο οποίος εξακολουθεί να λύσει ένα προσωπικό πρόβλημα, είμαστε πλήρεις. Δεν υπολογίζουμε σε αυτά. Όταν ενώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μέχρι την εντός έδρας παιχνίδια, «προσθέτει Smejkal πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στην ομάδα.

Αλλά μέχρι στιγμής, ο προπονητής δεν έχει καμία ιδέα τι η έκθεση στέλνει μια ομάδα στον αντίπαλό της Παρασκευής. “Δεν το έχω επειδή έχω δεκαοκτώ παίκτες και θα ήθελα να δώσω σε όλους την ευκαιρία. Αυτοί οι προπαρασκευαστικοί αγώνες πρέπει να εξυπηρετούν. Ένα πράγμα είναι να παίξει με το Ιράν όσον αφορά το κύρος, αλλά είναι μια μορφή προετοιμασίας, οπότε θα παίξουμε κάθε παιχνίδι σε ένα άλλο σετ και θα έχουμε αρκετούς παίκτες για να περιστρέψουμε.Αυτό που γνωρίζουμε πώς να λειτουργούν με διαφορετικούς παίκτες, “, δήλωσε Smejkal

Marouf είναι ο καλύτερος ρυθμιστής

Ο Φίλιππος Χάμπρ, παίκτης ρεκόρ της Jihostroj, παραδέχεται ότι το Ιράν είναι ένα μεγάλο άγνωστο γι ‘αυτόν. “Δεν τους έχω δει να παίζουν ακόμα μέχρι να αρχίσουμε να συζητάμε για τα παιχνίδια τους σήμερα. Αλλά νομίζω ότι μιλάει σπορτινγβετ για όλα τα αποτελέσματα τους και είναι σαφές ότι θα έχουμε έναν αντίπαλο που μπορεί να συγκριθεί με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο «, δήλωσε την Τετάρτη Habr, ο οποίος είδε να παίξει μόνο τους συναδέλφους τους καταγραφείς Marouf.

“Είναι πλέον ίσως ο καλύτερος στον κόσμο. Ανυπομονώ να τον δω ζωντανά και να παίξετε ενάντια θεωρώ volley διακοπές «, είπε.

Η είσοδος θα ταιριάξει με 50 κορώνες.Αντίποινα θα παίξει Τσεχική Ιράν το Σάββατο στην Pribram.

Στα τέλη του Μαΐου έχει ήδη Τσεχίας παίκτες βόλεϊ που εμφανίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, όπου σε Οκαγιάμα πίνακα ενάντια στην οικιακή μονάδα.

Στην Τσεχική Budejovice νωρίτερα αυτό το μήνα εκπροσώπηση εκπαιδευμένο και οι θεατές θα είναι σε θέση να δει στη νότια Βοημία και σε πλήρη αντιστοιχία. Ακριβώς όπως και πέρυσι στο Budvar Arena, όπου 19 και 20 Ιουνίου οι Τσέχοι θα παίξει ένα διπλό κεφαλίδα με τη Γαλλία. Η online προπώληση εισιτηρίων αξίας 130 κορώνες για παιδιά κάτω των 16 ετών είναι ακόμη ένα εισιτήριο για ένα στέμμα. Στην τοποθεσία, οι τηλεθεατές στη συνέχεια να πληρώνουμε 150 κορώνες.

You may also like...